Interesse?

Contacteer ons voor een gratis offerte via onze contact- pagina of telefonisch via 055/31.17.54 

logo white H from Herman Interieur
De inrichting van uw interieur begint bij … Herman Interieur De inrichting van uw interieur begint bij … Herman Interieur De inrichting van uw interieur begint bij … Herman Interieur De inrichting van uw interieur begint bij … Herman Interieur

Kennismakingsgesprek

De zaakvoerder of een interieurarchitect komt bij u langs om uw droomproject te bespreken. We luisteren naar uw verwachtingen en geven advies bij uw materiaalkeuze.

Offerte met 3D-ontwerp

We nemen met onze interieurarchitecten alles nog eens goed door en leggen hiermee de basis voor een 3D voorstelling. Zo krijgen jullie al een idee hoe uw project er kan uitzien. Op basis van het ontwerp wordt een gedetailleerde offerte opgemaakt.

Definitief ontwerp

Het ontwerp wordt aangepast en gefinetuned tot  het beantwoordt aan uw verwachtingen.

Opmeting en 2D-tekening

Alles wordt definitief opgemeten, inclusief elektriciteit, leidingen en afvoer. Op basis hiervan wordt een gedetailleerde 2D-tekening opgemaakt met behulp van een aangepast CAD-programma.

Productie

Na uw akkoord start de productie. De 2D-tekening zal onze moderne computergestuurde  machines aansturen. Hierbij worden de kleinste details nauwkeurig nagekeken.Tot slot assembleren onze vakmannen alles tot een geheel en werken alles tot in de puntjes af.

Plaatsing

Wanneer alles klaar staat, plannen we samen met u de installatie van de verschillende elementen. Indien nodig gebeurt werken wij samen met andere aannemers. Dit gebeurt onder het superviserend oog van één van onze projectleiders.

Dienst naverkoop

Elke klant is belangrijk, ook nà oplevering van het project ! Mocht er nadien toch iets fout lopen, dan bieden wij samen met onze leveranciers een dienst na-verkoop. Tevredenheid en comfort komt bij Herman Interieur steeds op de eerste plaats.

1
Uniek ontwerp
2
Diverse stijlen
3
Volgens uw budget
4
Jarenlange expertise
5
Controle van A tot Z