Interesse?

Contacteer ons voor een gratis offerte via onze contact- pagina of telefonisch via 055/31.17.54 

logo white H from Herman Interieur
De inrichting van uw interieur begint bij … Herman Interieur De inrichting van uw interieur begint bij … Herman Interieur De inrichting van uw interieur begint bij … Herman Interieur De inrichting van uw interieur begint bij … Herman Interieur

Hoogwaardige materialen

Herman Interieur kiest steevast voor kwaliteit en duurzaamheid. Door de jarenlange ervaring in aankoop en verwerking worden de materialen zorgvuldig geselecteerd op basis van volgende criteria : duurzaamheid, brandwerend, onderhoudsvriendelijk, milieuvriendelijk, slijtvast,…. Ook voor de afwerking (beslag, laden) of voor de toestellen  kiezen we resoluut voor kwaliteit. 
 
Hout, graniet, composiet, keramiek marmer, Corian,  Hi Macs, …is maar een greep uit de materialen waarmee Herman Interieur werkt

Controle van A tot Z

Onze hyper moderne computergestuurde machines met aangepaste software zijn de bouwstenen voor efficiënte productie. Op die manier kunnen we de volledige productie in eigen beheer uitvoeren, van ontwerp tot productie zonder in te boeten aan controle en efficiëntie.

Ambacht is meesterschap

Herman Interieur levert maatwerk. Wanneer machinale uitvoering niet meer mogelijk is, wordt op ambachtelijke wijze verder gewerkt. Hand geschraapt parket is één van de mogelijkheden, maar ook goederen die gereproduceerd moeten worden volgens voorschriften zoals erfgoed of geklasseerde materialen, worden met de nodige savoir-faire handmatig uitgevoerd worden.

Uniek ontwerp volgens uw budget

Elke klant is uniek en dit is ook zo met ieders budget. De ontwerpen van Herman Interieur weerspiegelen de wensen en de noden van haar opdrachtgevers. Herman Interieur  weet  uw stoutste dromen te realiseren want standaardwerk behoort niet tot onze werkwijze. Elk project is er één op maat startend van een blanco blad.

1
Uniek ontwerp
2
Diverse stijlen
3
Volgens uw budget
4
Jarenlange expertise
5
Controle van A tot Z