055 31 17 54
055 31 17 54

Interesse?

Contacteer ons voor een gratis offerte via onze contactpagina of bel 055 31 17 54.

Interieurarchitect binnenhuis

Een interieurarchitect creëert een harmonieus interieur voor uw woning

 

Het ontwerpen van een interieur is een specialiteit.
Het is de kunst van de interieurarchitect om de ruimte zo mogelijk in te delen, te verdelen, vorm te geven en de ruimte aan te kleden.

Uw ideeën, uw wensen, uw plannen moeten immers omgevormd worden tot een ontwerp voor een droominterieur die perfect bij de opdrachtgevers past.

Om tot een harmonieus geheel te komen zullen de 2 interieurarchitecten van Herman Interieur rekening houden met volgende aspecten: bestaande interieur, meubels, materialen, kleuren, daglicht en kunstlicht, indelingen.

De interieurarchitecten zullen vorm geven aan een ontwerp waar het goed is om te leven en te gebruiken. Zij bemiddelen tussen de eigenaars en hun dagelijkse leefomgeving door goed te luisteren en te kijken.
Voor de aannemers, meubelmakers, schilders, loodgieters zullen zij een zo goed mogelijk visueel beeld maken zodat alle werken zo vlot mogelijk verlopen.

Naast de plannen zullen onze interieurarchitecten (of binnenhuisarchitecten) helpen bij het concretiseren van de realisatie, blijvend binnen het afgesproken budget.

Herman Interieur heeft 2 interieurarchitecten in dienst, maar Herman Interieur is het ook gewoon om samen te werken met externe binnenhuisarchitecten.
Wenst u meer inlichtingen neem contact met ons op.

.

Neem contact met ons op

Jouw interieur ook in een nieuw jasje steken?
Neem snel contact met ons op!

Contacteer