logo white H from Herman Interieur
>

Onze werkwijze

  1. U heeft plannen met uw interieur, en wil deze uitvoeren

U heeft plannen met uw interieur, nieuwbouw of renovatie, en u wil advies.

U komt met uw ideeën en wensen naar ons kantoor of wij maken een afspraak bij u thuis

  1. Advies, plan en 3D-model, offerte

Wij helpen u bij de keuze van materialen en kleuren. Na grondig overleg wordt door onze interieurarchitecten een 2D of 3D voorstelling uitgewerkt. Dit geeft een realistisch beeld van uw toekomstig interieur. Zij bekijken ook alle mogelijkheden om de ruimte zo optimaal te benutten en toch een bepaalde sfeer te creëren. U kiest uiteraard nog steeds de stijl van het uit te werken project, gaande van klassiek tot strak design....

Gespecialiseerde leveranciers in diverse plaatmaterialen en houtsoorten, functioneel beslag en innovatieve toestellen voor keuken en badkamer, begeleiden ons én u om de juiste keuze te maken. Op basis van het ontwerp wordt een gedetaileerde offerte gemaakt.

3. Definitieve opmeting

Wanneer u tevreden bent met ons voorstel komen wij bij u langs om de correcte maten te nemen met onze aangepaste apparatuur. Hierbij wordt met alles rekening gehouden als elektriciteit, leidingen en afvoeren....

Na de definitieve opmeting kan het uitwerken van uw project beginnen.

4. Vervaardiging van uw project

Ver doorgedreven software voor ontwerp en productie zorgen voor de optimalisatie van ons vakmanschap.

Uw project wordt eerst zorgvuldig uitgetekend in een aangepast CAD programma om later onze moderne computergestuurde machine aan te sturen. De kleinste details worden hierbij nauwkeurig nagekeken om uw project met de meeste zorg te vervaardigen. Onze vakmannen zullen uw project vervolgens assembleren en tot in de puntjes afwerken.

5. Levering en plaatsing

Wanneer uw project klaar is, wordt er een afspraak met u gemaakt om de levering en installatie van de verschillende elementen te laten plaatsvinden. Indien nodig gebeurt dit in samenwerking met andere aannemers. Wij doen er dan alles aan om de verschillende werken zo snel mogelijk opeen te laten volgen.

Wij streven naar perfectie. Onze vakmensen kunnen met de nieuwste technieken omgaan.

6. Genot

Na het afwerken van uw project is het tijd om ten volle te genieten van uw nieuw interieur ! Wij willen ook na levering een service blijven bieden zodat uw tevredenheid en comfort op de eerste plaats komt.

Voor meer informatie:

Bekijk ook eens onze bedrijfsfilm!